Історія Rev`it.

Після святкування свого 25-річчя у 2020 році голландська ікона мотоциклетного одягу REV'IT! розпочинає абсолютно нову подорож, завдяки якій компанія перетвориться на більш орієнтованого на споживача та сталого гравця. Завдяки оновленому баченню «Формування стійкого майбутнього для їзди» вони дають чіткий сигнал світу, що бренд бере на себе відповідальність як провідний у мотоциклетній промисловості.

Мотоциклетні джинси.

Завдяки запуску повністю оновленої колекції мотоциклетних джинсів «Lab Crafted» навесні-влітку 2022 року вони чітко демонструють, що серйозно ставляться до своєї справи. Але перш ніж перейти до цього, давайте повернемося трохи назад у часі, щоб створити певний контекст і, зрозумівши його минуле, краще зрозуміти майбутнє бренду.


Інженерна шкіра та індивідуальні технології дизайну

Заснований в 1995 році, REV'IT! з тріском вийшов на сцену мотоциклетного одягу, поєднавши стиль південноєвропейських брендів із функціональністю північноєвропейських брендів, пропонованих за дуже конкурентоспроможною ціною. Можна сказати, справжнє співвідношення ціна-якість, яке сьогодні все ще є основною характеристикою будь-якого продукту, який гордо має відомий тепер логотип щита.

Справжня зміна гри сталася в 2000 році, коли REV'IT! представив свою філософію дизайну Engineered Skin , яка перевернула галузь з ніг на голову. REV'IT! повністю відійшов від традиційного виготовлення дизайну мотоекіпірування, і натомість розробив захисний одяг у 3D, справжнє розташування швів подалі від зон впливу, таких як плечі, лікті, стегна та коліна.

Принцип дизайну Engineered Skin був чудовим для традиційного мотоциклетного одягу, але для більш стильних мотоциклістів, як-от тисячі щоденних мото туристів у Південній Європі, яка вже є великим ринком для голландського бренду, це призвело до небажаного вигляду. Tailored Technology - новий принцип дизайну, який сформував базовий принцип кожного дизайну для мотоциклістів, які стежать за модою, без шкоди для безпеки, комфорту та функціональності.

Перша колекція мотоциклетного деніму

У 2013 році REV'IT! розширила лінійку стильного захисного екіпірування своєю першою колекцією мотоциклетних джинсів. Знову з тріском.

У той час як традиційні мотоциклетні джинси були виготовлені з використанням традиційних джинсових зовнішніх оболонок, посилених зсередини кевларом або іншими арамідними волокнами, REV'IT! включила власну, власно розроблену PWR | Shield і застосувала її в поєднанні з одношаровою джинсовою тканиною DuPont Cordura , обробленою COOLMAX для покращеної повітропроникності та відводу вологи, укріпленої разом потрійною голкою. .

Одна з речей, яка завжди хвилювала дизайнерів REV'IT! полягала в тому, що хоч їм і вдалося розробити мотоциклетні джинси, які виглядають, відчувають і носяться як звичайні джинси, усі джинси все одно були оснащені об’ємними протекторами для колін.

І це було виправлено. Об'ємні протектори відійшли у минули завдяки Seesmart, власно розробленій REV'IT! надтонкій, дихаючій серії захисту, що практично не відчувається, та має рейтинг - CE-Level 1 . Це дозволило команді дизайнерів створювати ще стрункіші силуети; зменшує загальну вагу джинсів і в той же час підвищує повітропроникність одягу.

Представлення першого покоління стрейч CORDURA® DENIM стало ще одним кардинальним моментом, особливо з точки зору комфорту.

Нові правила! Введіть EN17092. Стандарт одягу

До квітня 2018 року з джинсом все було добре, але згодом карти перетасувалися. Погугліть стандарт EN 17092:2020 щодо захисного одягу для водіїв мотоциклів, що є частиною нових рекомендацій Європейського Союзу щодо ЗІЗ (засобів індивідуального захисту) .

Помітивши, як важко було досягти бажаних результатів тестування, оскільки це повністю змінило гру для всієї галузі, REV'IT! відразу зрозуміли, що вони можуть перетворити цей виклик на конкурентну перевагу. Маючи доступ до своєї власної випробувальної лабораторії, вони були добре підготовлені до того, щоб вивести мотоциклетні джинси на абсолютно новий рівень.

Еволюція деніму

Починаючи з весни 2022 року REV'IT! застосували науковий підхід і знову звернулися в їхню лабораторію. Робота почалась з повного нуля, абсолютно новий масив та поєднання тканин, білизни, оздоблення та інших матеріалів, що дозволило команді дизайнерів і розробників представити світу широкий асортимент чудового деніму, який не просто відповідає новому стандарту одягу, але перевершує всі очікування, також з точки зору довговічності. У виробництві нових моделей практично не використовується вода.

Моделі доступні для всіх рівнів сертифікації, починаючи від A до AAA, у великій різноманітності форм і посадки.

Створено в лабораторії - розроблено для вулиці. Дизайн, комфорт користувача та надійний захист – все в одному.

 


Приєднуйтесь до Нас: