З чого все почалося:

У 1995 році Ivan Vos вирішив створити власний бренд мотоциклетного одягу. У той час він керував компанією, яка імпортувала мото одяг до Нідерландів. Він виявив, що на ринку існує лише два види цього одягу: дешевий із жахливим дизайном та майстерно виконаний з чудовим дизайном. Ivan розробив свою першу колекцію з ідеєю, яка актуальна й сьогодні: запропонувати мотоциклістам безпечний одяг, у якому вони виглядатимуть стильно як на мотоциклі, так і без нього.

Безпека - понад усе:

Уся продукція Rev`it слідує правилу: найкращим чином захистити вас від травм у разі аварії, незалежно від того, на чому ви катаєтесь. Щоб гарантувати це, або ж навіть перевершити це правило, Rev`it інвестували значні кошти в нову, надсучасну випробувальну лабораторію. Найновіше обладнання, включаючи революційну машину Darmstadt,що дозволяє розробляти матеріали, засоби захисту та методи конструкції, які розширять межі майбутніх колекцій. З REV'IT! та їх тестовою лабораторією, ви можете бути цілком впевнені в тому, що ви виглядатимете стильно і при цьому будете у безпеці.


Рукавиці Rev`it Kinetic

Рукавички Kinetic переосмислюють стандарт літнього захисту рук. 

Графічний дизайн варіюється від приглушених сірих відтінків до більш барвистих варіантів. Використовуючи новий тип легкої, високоякісної технології в’язання, Revit вдалося не лише створити абсолютно інший вигляд, але, що ще важливіше – пару рукавичок з унікальним відчуттям.

З неопреновою манжетою та еластичністю пальців і тильної сторони - руки залишаються в комфорті. Гнучкий захисний елемент для суглобів і панелі Temperfoam підвищують загальний рівень безпеки та комфорту мотоцикліста.

Рукавиці Rev`it Energy

Спортивні рукавички з короткою манжетою, які задовольняють потреби сучасних мотоциклістів. Мотоциклетні рукавички Energy представлені в ідеальному балансі козячої шкіри та неопрену, що дає вам оптимальну свободу рухів. У той же час це справжній гарант безпеки, завдяки вбудованим захисним протекторам для суглобів, долонь і пальців.

Світловідбиваючі елементи на тильній стороні долоні, манжетах і пальцях забезпечують хорошу видимість під час пізньої поїздки додому, або в умовах слабкого освітлення. Що стосується зовнішнього вигляду, то ці рукавиці підходять практично до будь-якого стилю їзди. І незалежно від того, що ви одягнете, вам не доведеться йти на компроміс захисту або комфорту, під час літніх прогулянок.

Куртка Rev`it Spark Air

Повністю вентильована softshell куртка, з капюшоном, для міських умов.

Зберігати прохолоду в спекотний день – це мистецтво. Особливо, коли ти на мотоциклі. Саме тоді вам потрібен одяг, який пропускає повітря до вашого тіла та забезпечує достатній захист, якщо щось піде не так. Мотоциклетна куртка Spark Air відповідає всім цим вимогам і йде ще далі.

Дизайн має невимушену спортивну привабливість. Щоб створити це, розглянуто популярні спортивні продукти, щоб не тільки підвищити їх функціональність, але й підвищити стильовий компонент. Оскільки Spark Air має фіксований капюшон, Rev`it подбали про те, щоб він не заважав вам під час катання, завдяки включеній задній кнопці, що дозволяє закріпити його на спині під час катання.

Для тих, хто шукає доступну, динамічну та практичну вентильовану куртку для їзди у спекотну погоду, мотоциклетна куртка Spark Air — ваша відповідь.

Куртка Rev`it Apex Air H2O

Іноді порушення власних правил — це саме те, що вам потрібно, щоб розширити власні межі. Зустрічайте мотоциклетну куртку Apex Air H2O. Вона не лише має суміжну назву, але й має функції, які роблять підтверджують цей ярлик - "H2O". Давайте пояснимо. На перший погляд, коли ми використовуємо такі терміни, як «Air» та «H2O», ми асоціюємо це або з їздою/перфорацією в теплу погоду, або з водонепроникністю. Поєднання цих двох термінів здається оксиміроном. Тим не менш, чому б не мати мотоциклетну куртку, яка підходить і для того, і для іншого?

Rev`it створили одяг із повністю сітчастою зовнішньою оболонкою (повітряна частина), яка допомагає зберігати прохолоду в спеку, але поєднала її зі знімною конструкцією hydratex|Mesh G-liner, щоб забезпечити вам водонепроникні компоненти, яких ви потребуєте під час дощу (частина H2O). Це універсальність, про яку міські спортивні райдери навіть не підозрювали. Що стосується зовнішнього вигляду, створено власний посібник зі стилю, щоб створити зовсім іншу естетику.

Джинси Rev`it Piston 2

Облягаючі, ці джинси розроблені для водіїв, які шукають стиль і відчуття своїх повсякденних джинсів із непомітним захистом.

Доступні у 3-ох різних кольорах. Завжди знайдеться пара, яка пасуватиме до одягу у вашому гардеробі. Додайте кілька мотоциклетних кросівок або шкіряних черевиків, і все готово. Дивовижні властивості еластичності 12,5 oz. Тканина CORDURA® DENIM забезпечує неперевершену свободу рухів, не відчуваючи обмежень, тому носіть їх цілий день.

Щоб ви були захищені та виглядали добре, Rev`it зберегли витончений та стрункий силует, додавши надтонкі та гнучкі наколінники з двома кишенями, що регулюються по висоті.

Cорочка Rev`it Bison 2 H2O

Мотоциклетна сорочка, яка ідеально відповідає вашому стилю. Завдяки відомій гідротексовій мембрані вода не пропускає воду, тож у випадку дощу, ви все одно поїдете далі. У внутрішній кишені є можливість зберігати всі документи на сухій стороні водонепроникної мембрани.

З точки зору безпеки, посилено поліефірною тканиною на плечах і ліктях, щоб створити надзвичайно міцний і стійкий до стирання продукт. Включено ультратонкі протектори для суглобів, щоб контури Bison H2O були чіткими. За бажанням ви можете покращити фактор захисту за допомогою вставки для захисту спини.

Сорочка Rev`it Tracer 2 Air

Tracer Air 2 поєднує в собі всі риси сітчастої мотоциклетної куртки, але при цьому виглядає в стилі популярних сорочок Rev`it. Сітчастий зовнішній матеріал забезпечує оптимальну циркуляцію повітря та охолоджує ваше тіло під час катання у спекотні дні. Завдяки масштабній розробці ця сорочка виглядає як справжній вуличний одяг.

При ближчому розгляді можна побачити відкриту структуру, яка дозволяє повітрю досягати верхньої частини тіла. Rev`it оснащує Tracer Air 2 надтонкими та гнучкими протекторами на плечах і ліктях, і ви можете легко оновити цю сорочку вставкою для захисту спини.

Куртка Rev`it Action H2O

Частково бомбер, частково гоночна куртка, вентильована, але водонепроникна Action H2O. Для міського гонщика, який прагне спортивного стилю, та вуличного одягу, сертифікованого CE. Додаткова перевага, щоб виділити його з натовпу, походить від ліній на грудях, плечах і рукавах, які були створені з більш агресивною позицією.

Надання Action H2O його водонепроникного позначення є включення знімної підкладки hydratex Mesh G-liner. Виймайте її в теплі дні, щоб повністю вентильована зовнішня оболонка дозволяла повітрю надходити до вашого тіла.

Взуття Rev`it Astro Ghost

Стильні та частково перфоровані кросівки, які не залишать байдужим жодного мотоцикліста, що цінує комфорт та безпеку.

Виготовлені з нубукової шкіри у парі з 3D повітряною сіткою та шкіряною підкладкою, яка не тільки надає комфорту, але й приймає участь у виведенні вологи з кросівок. А велика кількість захисних панелей на щиколотці, п'яті та пальцях ніг роблять ці, на вигляд звичайні кросівки, одними з найбезпечніших у своєму класі.

Рюкзак Rev`it Arid

Легкий і компактний рюкзак, в який можна упакувати необхідні речі для вашої наступної одноденної або багатоденної пригоди. Arid 9L H2O, розроблений разом з експертами з Kriega. Пропонує ідеальне поєднання комфорту при транспортуванні, місця для зберігання, систему гідратації, та в цей час жодним чином не обмежує вас.

Рюкзак має водонепроникне 4-літрове основне відділення з замком і окреме 5-літрове відділення на блискавці, яке можна оснастити 3,75-літровим мішком для гідратації (продається окремо). Зовнішня сітка Hypalon з еластичним шнуром пропонує корисний додатковий простір для зберігання, або може використовуватися, наприклад, як місце для зберігання мокрого одягу, який висихає під час їзди.

 


Приєднуйтесь до Нас: